Bemutatkozás

Az INVIAIR Kft. célja, hogy eredményes működéssel, kiemelkedő minőségi szolgáltatásaival a piacon rangos szerepet töltsön be. Elismert nagy és világszínvonalú hűtő és klímaberendezések forgalmazásával foglalkozunk. A legújabb kivitelezési technológiákkal dolgozunk, melyek lehetővé teszik az Ügyfelek teljes körű kifogástalan kiszolgálását.

Üzleti tevékenységünk a hűtés- és klímatechnikai szakma minden területére kiterjed, a komplex légtechnikai rendszerek tervezésétől kezdve, a klímaberendezések szállításáig, telepítéséig, karbantartásáig, garanciális és garanciaidőn túli hibajavításáig. Számos referenciával rendelkezünk épületgépészeti szerelés, épületek üzemeltetése, mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás, műszaki vizsgálat, elemzés, villany, víz, gáz, fűtés tervezése, kivitelezése, területen egyaránt. Társaságunkhoz többéves tapasztalattal, a cégprofilnak megfelelő képesítéssel, érvényes szakmai vizsgákkal, nagy gyakorlattal és az EU környezetvédelmi szabványban foglaltak szerinti -"kék" igazolvánnyal rendelkező munkatársak, magasan képzett mérnökök, technikusok és szakmunkások csatlakoztak, amely biztosítéka az Ügyfeleket mind teljesebben kiszolgálni tudó munkánknak.


Fő profilunk:

  • Épületgépészeti szerelés
  • Épületek üzemeltetése
  • Mérnöki tevékenység
  • Műszaki tanácsadás
  • Műszaki vizsgálat, elemzés
  • Villany, víz, gáz fűtés tervezése, kivitelezése
  • Klímaberendezések szerelése
  • Klímatechnológiai kivitelezés
  • Kereskedelmi és ipari jellegű hűtőrendszerek telepítése, javítása

Klíma szerelés

Társaságunkhoz többéves tapasztalattal, a cégprofilnak megfelelő képzéssel /érvényes szakmai vizsgákkal, nagy gyakorlattal és az E.U. környezetvédelmi szabványban foglaltak szerinti - a "zöld" igazolványt és a szivárgásvizsgálatra jogosító "sárga" igazolványt felváltó, a 2011. júliustól érvényes - "kék" igazolvánnyal rendelkező munkatársak csatlakoztak, amely biztosítéka az ügyfeleket mind teljesebben kiszolgálni tudó munkánknak.

Minőségbiztosítás

Társaságunk 2010-ben változó kiszámíthatatlan piaci körülmények között alapult. Azóta a számunkra sokszor kedvezőtlen piaci feltételek mellett is képes kiváló eredményeket elérni, melyeket a folyamatos fejlesztések és munkánk minőségének állandó javítása tesz lehetővé. Ezt alátámasztva vállalkozásunk 2012 januárjában minőségirányítási és környezetközpontú irányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 és az MSZ EN 14001:2005 szabvány követelményeinek. 2013-ban megszereztük az MSZ EN ISO 28001:2008 rendszertanúsítványt, ami a munkahelyi egészségvédelmet és biztonságot szavatolja, valamint a fentieket támogató MSZ EN ISO 27001:2006 tanúsítványt is, amely a modern vállalatirányítási rendszerrel együtt garantálja ügyfeleink adatainak biztonságát. az aktuális jogszabályoknak, előírásoknak való naprakész megfelelést és a munkafolyamatok gyorsabb elvégzését.