Garancia

ORSZÁGOSAN egyedülálló tripla GARANCIA!

 

Élettartam GARANCIA 100%-os minőség + kiterjesztett berendezés GARANCIA + ár GARANCIA!

 

Élettartam garancia

 

Az általunk eladott és telepített klímaberendezések kondenzelvezetésére és a rézcső-rendszer hűtőközeg elszivárgására élettartam garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a készülék évi 2 alkalommal rendszeresen karban van tartva, akkor a kondenzvíz folyás, vagy bármilyen hűtőközeg töltet probléma esetén díjmentesen kiszállunk és a hibát ingyen javítjuk ki! (Amennyiben a csőrendszert saját szerelőink építették ki és a kondenzcsövek nem ereszbe, vagy lefolyóba lettek kötve.)

 

Kiterjesztett garancia

A vásálást követően 1 év garancia él a klímaberendezésekre, márkától függetlenül.

Kirterjesztett garancia márkától függően

 • Gree, Panasonic, Midea, LG, Daikin, Hitachi gép rendelése esetén évi 1 alkalommal elvégzett, rendszeres kar bantartás esetén 5 év garanciát vállalunk.
 • Fisher gép rendelése esetén évi 1 alkalommal elvégzett, rendszeres karbantartás esetén 6 év garanciát vállalunk.
 • Fujitsu gép rendelése esetén évi 2 alkalommal elvégzett, rendszeres karbantartás esetén 10 év garanciát vállalunk.
 • Carrier gép rendelése esetén évi 2 alkalommal elvégzett, rendszeres karbantartás esetén 5 év garanciát vállalunk.
 • HD gép rendelése esetén évi 1 alkalommal elvégzett, rendszeres karbantartás esetén 4 év garanciát vállalunk.
 • Toshiba gép rendelése esetén évi 1 alkalommal elvégzett, rendszeres karbantartás esetén 5 év garanciát vállalunk. Beltéri egységenként - egyszeri 6000 Ft + ÁFA regisztrációs díj ellenében és évi 2 alkalommal elvégzett, rendszeres karbantartás esetén 10 év garanciát vállalunk.
 • Mitsubishi gép rendelése esetén évi 1 alkalommal elvégzett rendszeres karbantartás esetén 3 év garanciát vállalunk.
 • Nord gép rendelése esetén évi 1 alkalommal elvégzett rendszeres karbantartás esetén 3 év garanciát vállalunk.
 • Samsung gép rendelése esetén évi 1 alkalommal elvégzett, rendszeres karbantartás esetén 1+2+2 év garanciát vállalunk. FIGYELEM! A Samsung berendezésekre vonatkozó garanciális feltételekről IDE KATTINTVA olvashat bővebben!

 

A garancia érvényessége (az élettartam- és a kiterjesztett garanciára vonatkozik): A nevezett garanciák abban az esetben érvényesek, amennyiben a berendezések a kötelező évi 1, vagy 2 alkalommal karban vannak tartva és a munkát szerelőink végzik el.

 

Ár garancia

Törzsvásárlóként egyedi termékárakat kínálunk önnek, melyek 5-10%-kal kedvezőbbek az akciós áraknál és akár 30%-kal a listaáraknál.

De mit is jelent az árgarancia gyakorlatban?

Azt jelenti, hogy garantáltan a legjobb áron kapja meg a berendezéseket! Amennyiben az árlistánkban szereplő berendezésekre jobb árat kapna bármelyik hivatalos viszonteladó partnertől, abban az esetben, ha vállalja a berendezés felszerelését és beüzemelését is, akkor Önnek azon az áron kínáljuk berendezésünket, mindeközben hozzájuthat a tripla garanciához!
Természetesen így magunkra vállaljuk a különbözet költségét, amit nem kell kifizetnie. Ha szeretné igénybe venni árgarancia szolgáltatásunkat, a kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Hogyan tudunk garantálni a Magyar piaci átlagnál jelentősen alacsonyabb árakat és jóval kedvezőbb feltételeket?
 1. Minőségi anyagokkal dolgozunk, minőségi berendezéseket forgalmazunk. Nálunk a berendezések és szerelésükkor használt anyagok minőségének tekintetében nincs kompromisszum!
 2. Átlátható, egyszerű, korrekt árképzés szerelésnél és a berendezések eladásánál is. A mi árajánlatunkban nincsenek apró betűs kitételek, bújtatott, „csillagozott” rejtett költségek.
 3. Magas elégedettség, visszatérő ügyfelek. Ügyfeleink 60% ajánlás útján érkezik, házastárs, barát, barátnő, munkatárs ajánlásával. Így ügyfeleink elégedettsége válik a legjobb ajánlólevéllé. Ezért alacsonyan tudjuk tartani a reklámköltségein ket, amit Önnek alacsonyabb árainkkal adunk vissza.
Hívjon még ma és kérje ingyenes teljesen kötelezettségmentes helyszíni szemlénket, korrekt pontos árajánlat adás érdekében vagy töltse ki online árajánlatkérő űrlapunkat.
Szeretettel várjuk hívását vagy emailjét amennyiben csak kérdései vannak, ne habozzon munkatársaink állnak rendelkezésére!