Folyadékhűtők telepítése

Folyadék hűtők, Fan-coilok jól használhatóak nagyobb lakásokban, középületekben, üzletközpontokban, hotelekben.

A folyadékhűtőket egy mikroprocesszoros szabályzó berendezés vezérli, amely a kompresszor, a ventilátor és a szivattyú optimális üzemelésére programozott úgy, hogy a hűtő és a hidraulikus körök a legjobb hatásfokkal üzemeljenek. A belső egységeket (fan-coil), helyiségenkénti fali szabályozókkal (termosztátok) vezérelhetjük, és beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet. A fan-coilok léteznek parapetes, kazettás, légcsatornázható típusokban, egy és két regiszteres kivitelben. A csővezetékekben (amik összekötik a folyadékhűtőt a fan-coil-okkal) hideg-vagy melegvíz áramlik, amely közvetíti a hűtési vagy fűtési energiát.

Folyadékhűtést olyan helyen alkalmaznak, ahol a direkt elpárologtatású berendezések már nem jöhetnek szóba a nagy távolságok, vagy a kapacitás igény miatt. Ebben az estben a hűtőközeg a víz, vagy esetleg glikol, melyet egy nagy kapacitású hűtőkompresszor, hőcserélőkön keresztül hűti le 5-7 C fokra. A lehűtött víz, hagyományos szigetelt csöveken jut el a beltéri hőcserélőig, ahol felveszi a környezet energiáját, vagyis lehűti azt. A folyadékhűtő berendezések 5kW- tól több mega Watt teljesítményhatáron belül készülnek. Mivel ezek a berendezések telepítése, a hálózat kiépítése, a Fain-Coil beltéri egységekkel együtt összetett feladat. Komoly tervezést igényel, a kivitelezése pedig több szakma összehangolt munkáját igényli.

15 éve tartjuk karban irodák légkondicionáló berendezéseit, rendelkezésre állunk a szokványos munkaidőn túl is, nyitás előtt-után ezzel nem zavarva a forgalmat vagy az értekes munkaidőt.

Folyadékhűtő, hőszivattyú hibajavítás díjak:

Kiszállási díj: 14.900Ft+ÁFA/alkalom

Munkadíj: 13.900Ft+ÁFA/óra/fő

Folyadékhűtő tavaszi indítása (amennyiben nem igényel hibajavítást) - a készülék állapotától függően: 50.000-150.000Ft+ÁFA

Karbantartási szerződés kötése esetén a fenti árakból minden esetben kedvezményt biztosítunk!

Kérjen visszahívást!
Telefonszám:
+36 -
Visszahívásra alkalmas időpont
Dátum:
Időpont:
Írjon nekünk!