Hőszivattyú telepítés

Innovatív megoldás modern és költséghatékony technológia.

Akár felezze meg költségeit hőszivattyúval!

 

Mi a hőszivattyú?

A hőszivattyú takarékos, biztonságos és környezettudatos fűtő (hűtő) berendezés.

A hőszivattyú technológia levegőből, vagy földből kinyert energia felhasználására épül, kiemelkedő hatásfokú, költséghatékony megoldás a fűtésre. A hőszivattyús rendszerek nagy előnye, hogy környezetbarát módon állítják elő a hőenergiát, amit melegvíz előállításhoz és fűtéshez egyaránt lehet használni.

A hőszivattyú technológia levegőből, vagy földből kinyert energia felhasználására épül, kiemelkedő hatásfokú, költséghatékony megoldás a fűtésre. A hőszivattyús rendszerek további előnye, hogy környezetbarát módon állítják elő a hőenergiát, amit melegvíz előállításhoz és fűtéshez egyaránt lehet használni. Kiemelten fontos megjegyezni, hogy energiatakarékosabb, mint a gázos rendszerek.

 

Egyedi igényeinek megfelelően több féle hőszivattyúból választhatsz:  Levegő-víz, geotermikus fűtés: víz-víz, esetleg a talajszondás.

Hova és kinek ajánljuk?

Lakossági felhasználásra: Családi házak 70 - 300 m2-ig, úszómedencék fűtése 10 - 400 m3-ig (3,5 kW - 100 kW között). Lakóházba tudunk ajánlani hagyományos, EVI kompresszoros és/vagy inverteres hőszivattyúkat. Idegesebb szomszédok mellé ajánljuk a szupercsendes hőszivattyúkat.

Ipari méretű hőszivattyúk felhasználása: Komplett társasházak, irodák, ipari épületek fűtése, hűtése 100 kW teljesítményig. Az ipari hőszivattyúk kaszkád kötésben összekapcsolásával akár több ezer négyzetméteres csarnok fűthető, hűthető.

Miért ajánljuk?

- Mert a professzionálisan telepített hőszívattyú akár felezheti az energiaszámlát. Hosszú távon az egyre költségesebb gáz helyett a kedvezmőbb árú fűtésen hosszú távon megtakaríthat.

- Mert ráadásként még GEO és H-tarifa igénylésével további megtakarítást éréhet el!

- Mert a levegő - víz hőszivattyú választása esetén a komplett rendszer akár  egy nap alatt is telepíthető, elmarad a kút fúrás, nem kell felásni a kertet, ezért lényegesen olcsóbb a víz-víz hűszivattyú rendszernél.

-Mert könnyen kapcsolható a hagyományos fűtési rendszerekre is. Akár hagyományos gázkazásn, olaj- szén- vagy pellet fűtés, vízterhes kandalló vagy cserépkályha.

-Mert szélsőséges időjárási körülmények között is alkalmazható a korszerű technológiával, megbízható gyártók által fejlesztett hőszivattyu -25 és + 45 ºC között működik.

- Mert nem szükséges a gázterv, gázkazán, gázbekötés, nem merül fel a szénmonoxid mérgezés lehetősége. Olcsó a karbantartása, üzemeltetése.

- Mert a levegő - víz hőszivattyúnak kiemelten kedvezőbb a beruházási költsége. Hőszivíttyús fűtés igazi rezsistop. Komplexen energiatakarékos: Üzemelteti és fűti a kazánt, hűti a klímaberendezést. Melegvizet készít a bojler helyett gazdaságosan.

 

TERVEZD MEG INGYENESEN HŐSZIVATTYÚ RENDSZERED SZAKÉRTŐ CSAPATUNKKAL!

Elvesztél a lehetőségek között? Szeretnéd megtudni, hogy pontosan melyik akciós szett felel meg az igényeidnek? 

Kérd szakértőink segítségét!

 

Amit nyerhetsz vele, ha ingyenes segítségünket kéred:

-Jelentős vásárlási, beszerelési és üzemeltetési költséget takaríthatsz meg. Hiszen mi ismerjük a leginkább költséghatékony megoldásokat. 

-Szakértő csapatunk hosszú távú, megbízható megoldásokat ajánl neked. Komplex rendszerekben gondolkodunk.

-Velünk biztosan nem számolod el a hatékonyságot sé a kapcitást. Hiszen például az elégséges vilalmosenergia az indítóáramhoz rendkívül fontos.

-Több, mint 15 éves tapasztalatunkkal elkerülheted velünk a hőszivattyú telepítés buktatóit. 

-Nálunk nincsenek rejtett költségek, még az extra csövezések árát is pontosan előre tudni fogod.

-Precízen és pontosan szerelünk. Figyelembe vesszük kényelmi és esztétikai kéréseidet.

-Nálunk nincs lehetetlen. Ha valamilyen elképesztő ötleted támadt, ránk biztosan számíthatsz a kivitelezésben.  

-

AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAINK

Tapasztalataink alapján bevállt modelleket az alábbi linkre kattintva megnézheted:

https://inviair.hu/kereses?q=yutaki

Kérjen visszahívást!
Telefonszám:
+36 -
Visszahívásra alkalmas időpont
Dátum:
Időpont:
Írjon nekünk!