SAMSUNG WIND - FREE – A FORRADALMASÍTOTT KLÍMATECHNOLÓGIA

Ugye mindannyiunk számára ismerős a nyári kánikulában az az érzés, hogy a hazaérést követően azonnal hűs levegőre vágyunk, és rohanunk bekapcsolni a klímát? Nos a Samsung legújabb, prémium kategóriás termékével megkönnyíti az életünket. Örömmel mutatjuk be az okostelefonról is vezérelhető, új Samsung Wind-free-t!

Hosszú időn át tartó fejlesztés eredményeképpen sikerült a vállalatnak egy olyan légkondicionáló berendezést létrehozni, amely minden igényt kielégít, és a megfelelő ár-érték arány mellett a fogyasztása is kedvező, valamint a design-ja is gyönyörű. 

Háromszög design a hatékony hűtésért

Az egyedülálló kivitelezésnek köszönhetően a levegő beáramlásához szükséges nyílás szélesebb az eddigieknél, ezáltal több levegőt tud beszívni, így gyorsabban, messzebbre és nagyobb szögben hűti le a helyiséget. A kiáramlási nyílás megnövelt szélessége, annak kiáramlási szöge, az extra „V” lapátok és a nagyobb ventilátor biztosítják a hideg levegő gyorsabb eljutását a távoli részekbe is. Így a frissítő légáramlat – holtteret nem hagyva – szobája minden sarkába eljut. 

Az L és a H típus rendelkezik úgynevezett Vírus Doktor és Egyszerű Szűrő (Easy Filter) funkciókkal, amelyek segítségével két fokozatban távolítja el a port, a levegőben terjedő szennyeződéseket és allergéneket, valamint a baktériumokat illetve vírusokat, beleértve az Influenza A és Corona vírust is* – először a szűrő, majd a Vírusdoktor segítségével. Így Ön mindig tiszta és egészséges levegőt lélegezhet be, amit a British Allergy Foundation (Brit Allergia Alapítvány) is igazol. Gyerekszobában történő használatra is kifejezetten alkalmas.

Gyors hűtés és kényelmes hőmérséklettartás

A Samsung Wind-Free klíma a Fast Cool (gyors hűtés) funkció segítségével rövid idő alatt lehűti a levegőt, így a kívánt hőfokot hamar eléri. Ezután automatikusan Comfort Cool (komforthűtés) üzemmódba vált, így tartja fent a beállított hőmérsékletet. Tehát Ön nem fog fázni, és nem kell folyamatosan kézi beállításokat végeznie, valamint a légkondicionálót sem kell ki- és bekapcsolgatnia.

Energia megtakarítás felsőfokon

A Samsung légkondicionáló Single User (egyszemélyes felhasználó) üzemmódja kisebb kompresszor kapacitást igényel, ezáltal csökkenti az energiafogyasztást, míg Önnek komfortos környezetet biztosít. Akkor is használhatja, ha egyedül van és még egy forró napon sem kell aggódnia a villanyszámla miatt. A Digitális Áramátalakító kényelmes használatot, valamint hosszú élettartamot biztosít a légkondicionálónak, mindezt minimális energiafelhasználással. A kis energiafogyasztásnak köszönhetően a környezetet is védi. 

Maximális teljesítmény még extrém hőfokon is

A Samsung légkondicionáló a legszélsőségesebb körülmények között is megállja a helyét. A Triple Protector Plus (háromszoros plusz védelem) technológiája meggátolja, a kompresszor vagy a vezérlőegység túlterhelését, melyet az elektromos kisülések vagy a feszültségingadozás okozhat, külön feszültségszabályozó berendezés nélkül. Rozsdamentes bevonata meggátolja a kondenzátor és a külső borítás korrózióját. A nagyobb kondenzátornak, továbbá az optimalizált hűtőanyag áramoltatásnak köszönhetően extrém forró (akár 58°C-os) környezetben is megállja a helyét.

Könnyű tisztítás és hibaelhárítás

A hagyományos szűrőktől eltérően, melyekhez sokszor nehéz hozzáférni, a Samsung légkondicionáló Easy Filtere a készülék tetején, kívül helyezkedik el, ezáltal könnyen kiszedhető, tisztítható és visszaszerelhető – anélkül, hogy a borítás felnyitásával vagy erős feszegetéssel kéne bajlódnia. 

A termék Smart Check-kel, azaz automatikus hibafigyelő rendszerrel rendelkezik. A felmerülő problémákat még az elején észleli, meghatározza, illetve egy okostelefon alkalmazás segítségével gyors és könnyű megoldásokat kínál a hiba elhárítására. Használja az alkalmazást okostelefonján (elérhető iPhone/Android készülékeken), és a Wi-Fi segítségével akárhonnan nyomon követheti, valamint megváltoztathatja az energiabeállításokat. Önnek nem kell a kezelési útmutatót előkeresnie, vagy szükségtelenül kihívnia a szerelőt, így időt és pénzt takaríthat meg. Fontos azonban, hogy ez a funkció csak bizonyos hibamódoknál működik, és nem helyettesíti a rendszeres szervízellenőrzést.

Meggyőzőnek találta a termékről készített ismertetőnket? Akkor van egy nagyon jó ajánlatunk! Most a Samsung Wind-Free-t 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg nálunk!

További részletekért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén: +36 20 316 8500, ugyfelszolgalat@inviair.hu