FISHER ART – KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN

Mindannyian szeretnénk, hogy a kiválasztott klímánkat a lehető legteljesebb felszereltséggel, és a legjobb áron kapjuk meg. Mindehhez jó lenne, ha még design-jában is illeszkedne lakásunkba. Nos, a Fisher Art széria pontosan ezt nyújtja.

Szuperkemény felületének köszönhetően időtálló és karcmentes, keret nélküli tükör felszíne pedig minden otthon beleillő kelléke lesz. Plusz extra, hogy hűtés közben kék színű, fűtés közben pedig narancsszínű fényhatással kápráztat el minket. 

WIFI VEZÉRLÉS

Bárhol is jársz, a WIFI vezérléssel is rendelkező Fisher Art klímádnál mindig kézben tarthatod az irányítást. Csak állítsd be, hogy mikor és hány fokon szeretnéd működtetni klímádat, és hazaérve a hűs otthon érzése fogad. 

A FISHER ART VIGYÁZ RÁD

A készülék plazma szűrővel rendelkezik, amely egy aktív elektrosztatikus szűrő: először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is. Öntisztító funkciójának köszönhetően megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.

A távirányítóra kihelyezett hőmérséklet érzékelés segítségével mindig optimális hőmérsékletet biztosít számodra. Csökkentett zajszintjével, valamint Intelligens fényérzékelő rendszerével a környezeti fényerőhöz igazítja saját fényhatásait, a kijelző és az üzemmód jelző fények sötétben automatikusan és fokozatosan lekapcsolódnak, így biztosítva számodra a nyugodt, pihentető alvást. 

3D INVERTERES TELJESÍTMÉNYSZABÁLYOZÁS

Olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energia megtakarítást is elérhetsz a hagyományos berendezésekhez képest. Nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

FOLLOW ME, VAGYIS KIHELYEZETT HŐÉRZÉKELÉS

A távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezed el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodsz, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni a te igényeidhez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

TEMPERÁLÁSI FUNKCIÓ

A fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.

 

Ugye téged is meggyőzött? Válaszd ki oldalunkon saját Fisher Art klímádat még ma! Sőt! Nézz körül Fisher Art klímáink között! >>https://inviair.hu/termekek/lakossagi/#fisher

Csapj le extra VIP. kedvezményeinkre!

Regisztrálj mindössze 1 perc alatt! >> https://inviair.hu/felhasznalok/regisztracio