Mesterséges intelligencia bevonása a klímaberendezéseknél

A legújabb típusú légkondicionálók már nemcsak az exkluzív design szerinti kialakításnak köszönhetően igazodnak a legmodernebb lakások stílusához, hanem a Wi-Fi funkció révén még inkább kényelmesebb a használata, olvasható a HKVSZ honlapján.

Az egyedülálló háromszög-jellegű kialakítása révén a készülék pillanatok alatt képes ideális hőmérsékletet teremteni, hiszen nagyobb mennyiségű, közel 40%-kal több levegőt képes beszívni, ventilátora pedig a hűvös levegőt akár 14 méter távolságba is képes áramoltatni.

Klíma ventilátor

A stílusos külső mögött azonban nemcsak a lehengerlő teljesítmény található, de olyan különleges funkciókat is magában rejt, mint a Smart Wi-Fi, amely illeszkedik tulajdonosa napirendjéhez, ennek köszönhetően egyszerűen működtethető okostelefonról vagy számítógépről. Így ha véletlenül bekapcsolva marad a klíma, egyszerűen kikapcsolható akár távolról is, így spórolva az energiával. Vagy például ha egy meleg nyári napon a munkából hazafelé tartva elindítja a tulajdonos a klímakészüléket, már hűvös levegő fogja várni otthon. Ezen felül a működési idő, energiafogyasztás vagy akár a szűrőtisztítási emlékeztetők is megjelennek ebben az alkalmazásban.

Az új Digitális Inverter kompresszornak köszönhetően a berendezés mintegy 25 százalékkal gyorsabban hűti le a szobát, mint a hagyományos kompresszorral szerelt légkondicionálók. Ráadásul, a kompresszor ki-és bekapcsolása nélkül képes folyamatosan szinten tartani az ideális hőmérsékletet a digitális inverter nélküli légkondicionálókkal ellentétben. Így nem csak az állandó hőmérsékletet élvezheti a tulajdonosa, hanem megfelelő használat mellett takarékoskodhat az energiával.

Forrás: hklszaklap

Kérjen visszahívást!
Telefonszám:
+36 -
Visszahívásra alkalmas időpont
Dátum:
Időpont: